Kauppa-apu arkeasi helpottamaan Turussa ja lähialueilla

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Eikö kuntosi salli kauppa-asiointia tai muiden juoksevien asioiden hoitoa? Tai onko aikataulusi liian tiukka kaikista arkisista askareista selviämiseen? Me huolehdimme kaupassa käynnin tai muun kodin ulkopuolella tapahtuvan asioinnin puolestasi. Tarjoamme kauppa-apua ja apua esimerkiksi apteekki- ja postiasiointiin Turun seudulla.

Apua kaikkeen arjen asiointiin

Ojennamme auttavan kätemme arjen askareissa, kuten kaupassa, apteekissa tai esimerkiksi postissa käynnissä. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja heidän yksityisyyttään kunnioittaen. Voit olla esimerkiksi ikäihminen tai kiireellistä elämänvaihetta elävä perheenäiti − älä epäröi kääntyä puoleemme.

Ota yhteyttä ja pyydä asiointiapua!

Näin kauppa-apu toimii

Voimme hoitaa ostoksilla käynnin joko yhdessä kanssasi tai kokonaan puolestasi. Mikäli haluat meidän asioivan kokonaan puolestasi, noudamme sinulta kauppalistan. Vaihtoehtoisesti voit vaikka soittaa meille tai lähettää tekstiviestin tarvitsemistasi tuotteista. Tuomme sinulle pyytämäsi tuotteet mahdollisimman pian, esimerkiksi saapuessamme tekemään kotisiivousta tai muuna yhdessä sopimanamme ajankohtana. Tuomme ostokset halutessasi sisälle asti ja puramme ja lajittelemme ne paikoilleen. Otamme ostoksista maksun vastaan käteisellä.